FirstCompany Group blij met medewerkers Gezondheidscentrum Asielzoekers

0
303

Utrecht, 28 november 2017 – GC A kiest als partner de FirstCompany Group om werkgelegenheid voor hun personeel van het Gezondheidscentrum Asielzoekers (GC A) te bevorderen en veilig te stellen. Het contract dat GC A had met het COA gaat per 1 januari 2018 over naar een andere partij, daarom zijn 260 hooggekwalificeerde mensen op zoek naar een nieuwe werkgever.

GC A hoopt met dit partnerschap een deel van haar medewerkers aan een nieuwe baan te helpen.

Het Mobiliteitscentrum van de FirstCompany Group is verheugd kennis te maken met zo’n grote groep van hoog gekwalificeerde verpleegkundigen, doktersassistenten, POH-ers en GGZ consulenten.

Willemijn Scheepens, relatiemanager van het Mobiliteitscentrum FirstCompany Group: “In dit traject werken we volgens ‘een match een baan’. Het mobiliteitsteam voert allereerst met ieder individu een selectiegesprek om elkaar te leren kennen, iemands opleiding en carrière goed in beeld te krijgen en iemands wensen te inventariseren. Nadat ook de referentiecheck is uitgevoerd beoordeelt het mobiliteitsteam of er een match is; passen de wensen van de kandidaat bij hetgeen FirstCompany Group te bieden heeft? Zo ja, dan garandeert FirstCompany Group dat het te lopen traject leidt tot een baan.”  

Over FirstCompany Group
De FirstCompany Group is een organisatie die in heel Nederland actief is binnen de gezondheidszorg en overheid. Onder de vlag van Venturion Health Care biedt de FirstCompany Group medische advisering aan de overheid en zorg ondersteuning aan de mensen thuis. Ook zorgen zij voor personele oplossingen in de vorm van Werving Selectie, detachering en poolplanning van medisch en paramedisch personeel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × 5 =